Promosi March 2018 – Youth Starter Set dan Youth Intensive Treatment and Repair Set

Bulan March 2018 ini ialah bulan yang paling best sekali bagi Kak Ni kerana Shaklee telah melancarkan satu produk skin Care yang terbaru iaitu Youth Complex. Shaklee memberikan promosi kaw-kaw bagi Youth Complex ini. Oleh kerana terlalu bagus dan berkualiti, dan kesan seawall 7 hari, set-set Youth Complex ini habis dijual di Malaysia dalam masa 3 hari sahaja. Jangan terkejut ye korang. Tetapi jangan bimbang, Shaklee akan top-up stok Youth Complex ini dalam masa seminggu lagi. Jom kita lihat apa promosi Youth Complex!

1.Youth Starter Set
Youth Starter Set mengandungi 4 jenis produk iaitu Luminous Gel Oil Cleanser, Perfecting Skin Toner, Day Cream @ Age Defense Moisturizer with SPF 50 dan Advanced Renewal Night Cream. Set ini berharga RM901.00, tetapi dapat harga RM791.00 (jimat RM110). Korang juga dapat keahlian Shaklee dan postage secara percuma. Selain itu,jika korang beli set ini, korang juga akan dapat cash back RM23 dan percuma Two-Way Manififying Mirror. Cermin ini dapat zoom muka kita 5 kali ganda, hahaha habis nampak segala benda yang tak elok dimuka tu dan cermin ini bernilai RM20. Ini bermakna korang akan jimat RM243 jika membeli set ini.

2. Youth Intensive Treatment and Repair Set
Youth Intensive Treatment and Repair Set mengandungi 6 jenis produk iaitu Luminous Gel Oil Cleanser, Perfecting Skin Toner, Day Cream @ Age Defense Moisturizer with SPF 50, Advanced Renewal Night Cream, Youth Activating Serum dan Radiance C + E. Harga set ini ialah RM1338.35. Tetapi korang akan dapat harga ahli iaitu RM1070.60 (jimat RM267.65). Korang juga dapat Radiance C + E yang berharga RM349 (jika beli berasingan) dan beg Youth yang bernilai RM50. Selain itu,jika korang beli set ini, korang juga akan dapat cash back RM48 dan percuma keahlian Shaklee dan postage. Ini bermakna korang akan jimat RM795 jika membeli set ini.

Set Complete Youth

Kesimpulannya, Kak Ni sarankan kalau korang ada budget lebih, korang ambil la Youth Intensive Treatment and Repair Set kerana banyak sangat untung dank orang akan dapat kulit yang sangat cantik.

Tetapi jika korang ada kekurangan budget, korang boleh cuba dulu Youth Starter Set, nanti bulan May 2018, Shaklee mungkin akan menjual produk Youth satu per satu dan masa itu korang boleh top up yang mana yang belum ada.

Untuk sesiapa yang beli Youth Complex set dengan Kak Ni, Kak Ni bagi bayaran secara ansuran sebanyak 2- 3 kali. Bila bayaran cukup, Kak Ni akan berikan set. Insyaallah Kak Ni nak tolong korang cantik sama-sama. Konsultansi sebelum dan selepas pembelian/penggunaan Youth Complex juga Kak Ni sediakan secara percuma. Nak tahu lebih lanjut tentang Youth Complex Shaklee, lihat di menu Vitamin Shaklee > Youth Complex. Jom order Youth Complex sekarang!

Salam sayang

Murni Yahya @ Kak Ni
Your Trusted Shaklee Independent Distributor

Shaklee Sungai Buloh, Kuang, Damansara Damai, Bandar Sri Damansara, Damansara Perdana,Mutiara Damansara, Kota Damansara, Bandar Pinggiran Subang, Rawang dan Batu Caves
https://www.wasap.my/01116424898

 

Promosi Februari 2018 – Collagen Powder dan Sustainable Release Vita-C (Vitamin C)

Kak Ni nak beritahu berita gembira kat korang! Promosi bulan Februari 2018 iaitu jika korang beli 4 kotak Shaklee Collagen Powder dan 1 Vitamin C pada bulan Februari 2018:
1. Korang akan JIMAT sebanyak 10% (RM300+)
2. Korang juga dapat keahlian Shaklee PERCUMA seumur hidup.. kat sini korang dah JIMAT RM80
3. Korang juga dapat beli produk Shaklee dengan HARGA AHLI dan bukan harga retail.. maksudnya korang dapat JIMAT antara 15 – 25% (jimat RM200+ untuk Set promosi ni sahaja)
4. Pos juga PERCUMA
Cuba kira berapa banyak korang jimat kat sini.

Kenapa perlu pilih Collagen Powder Shaklee?

Bahan utamanya Collagen Powder ialah sisik ikan merah dari laut dalam. Fungsinya adalah untuk menyokong pembentukan tisu penyambung. Bukan itu saja, Shaklee Collagen Powder ini juga  di tambah dengan 7 bahan aktif iaitu ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B meningkatkan keberkesanan collagen RSS dan menyokong kecantikan dari dalam ke luaran.

Ikan merah laut dalam hidup pada paras 5000m di bawah laut. Sisiknya lebih tahan kepada tekanan air yang jauh di dasar laut berbanding ikan biasa. Tambahan pula ia jauh dari pencemaran dan sisa toksik. Jadi kolagen yang dihasilkan dari sisik ikan merah sudah tentulah lebih tahan lasak dan berkualiti tinggi

Selain daripada kelebihan collagen Shaklee yang tahan lasak, kebaikan lain ialah molekul collagen  juga ringan iaitu kira-kira 1000 Dalton sahaja dan mudah diserap oleh badan berbanding kolagen biasa yang beratnya 300,000 Dalton yang sekaligus menyukarkan penyerapan oleh tubuh. Bila mudah diserap, maknanya kesannya juga maksimum.

Kenapa perlu pilih Vitamin C Shaklee?

Vitamin c shaklee ini unik kerana formula sustained release dan formula bioflavonoid. Sustained (or, Time) Release ialah satu proses di mana vitamin diformulasi khas agar ia dilepaskan  secara perlahan-lahan ke dalam aliran darah badan mengikut masa tertentu yang menjamin penyerapan vitamin di antara 3 ke 6 jam.

Kebanyakan vitamin c yang dijual di farmasi mempunyai perasa dan diawet. Namun tidak bagi Vitamin c Shaklee kerana tidak mengandungi pemanis tiruan.

Vitamin C Shaklee juga ialah vitamin semulajadi  dihasilkan dari ekstrak bahan-bahan semulajadi dengan mengambil intipati yang diperlukan dan menyingkirkan fiber. Contohnya pembuatan vitamin C natural diperolehi dari mengambil pati asid askorbik dalam buah limau dan menyingkirkan seratnya.

Selain kualiti yang tinggi, kolagen dan vitamin C Shaklee juga berbaloi. Apa kata korang guna kan peluang harga promosi yang hebat bulan Februari 2018 ni untuk mencuba kolagen dan vitamin C Shaklee ni.  Kak Ni yakin kulit korang akan makin cantik, halus, hilang garis-garis halus, berseri-seri, sekata danhilang jerawat dan jeragat. Cepat order sebelum 28 Februari 2018 (selagi stok masih ada)!

Salam sayang

Murni Yahya @ Kak Ni
Your Trusted Shaklee Independent Distributor

Shaklee Sungai Buloh, Kuang, Damansara Damai, Bandar Sri Damansara, Damansara Perdana,Mutiara Damansara, Kota Damansara, Bandar Pinggiran Subang, Rawang dan Batu Caves
https://www.wasap.my/01116424898